Toimitusehdot

Mikäli tuotteen sisältö muuttuu olennaisesti, ilmoitamme siitä ensin tilaajalle ennen toimitusta.

Tilaajan on oltava yli 18-vuotias. Tilaus toimitetaan vain Suomeen. Voit tehdä tilauksen nettikaupasta, sähköpostilla tai puhelimitse. Sovellamme kaikkiin tilauksiin Force Majeure –ehtoa. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Linnan Pihasuunnittelu ei ole vastuussa asiakkaan antamien virheellisten tietojen kuten väärän osoitteen aiheuttamasta haitasta. Mikäli tuotetta ei voida toimittaa perille virheellisten tietojen vuoksi, Linnan Pihasuunnittelu ei palauta tuotteen hintaa asiakkaalle, eikä korvaa asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutunutta vahinkoa. Tilaukselle on tällöin mahdollista tilata uusi kuljetus liikkeemme kautta asiakkaan kustannuksella. Jos jokin tuote puuttuu varastostamme, saattaa toimitusaika olla pidempi kuin normaali toimitusaikamme. Luonnollisesti olemme pikaisesti yhteydessä kyseisessä tilanteessa. Pääsääntöisesti kaikki verkkokaupassamme myytävät tuotteet ovat varastossamme ellei toisin mainita.

Hinnat
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mahdolliset toimituskulut (alla) lisätään lopulliseen ostosummaan.

Toimituskulut
Toimitamme ostoksesi kuorma-autolla Suomeen. Isommissa kuormissa käytetään kuljetusliikettä, jolloin toimituskuluihin lisätään rahtikustannukset. Toimituskulu ja rahti määräytyy toimitustavan ja toimitusmatkan mukaan. Voit myös noutaa tuotteet itse. Nouto sovitaan etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla. Lahjakortit toimitetaan Postin kirjelähetyksenä, jolloin toimituskulut määräytyvät paketin koon ja painon mukaan.

Maksutavat
Tuotteet voi maksaa käteisellä, pankkikortilla, yleisimmillä luottokorteilla sekä laskulla. Jos tuote maksetaan laskulla, niin lähetämme laskun edeltäpäin ja kun suoritus näkyy tilillämme, toimitamme tuotteen. Pankki- ja luottokorttimaksuissa voidaan periä 2€ maksutapalisä.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Toimitusaika
Tuotteilla on 1-7 päivän toimitusaika.

Vaihto- ja palautusoikeus
Jos et ollutkaan tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, voit palauttaa sen 14 vuorokauden sisällä. Ilmoitathan palautuksesta etukäteen myös sähköpostitse, jossa on mainittu palautus, yhteystietosi, sekä tilinumero, johon palautus suoritetaan kuluttajansuojalain antamassa määräajassa. Tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Lahjakorteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Reklamaatiot
Mikäli lähettämämme tuote on väärä tai vahingoittunut, otathan välittömästi yhteyttä Linnan Pihasuunnitteluun sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme sopia virheen korvaamisesta.

Toimituksessa rikkoutunut tuote
Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, ota yhteys Linnan Pihasuunnitteluun sähköpostilla tai puhelimitse, niin sovitaan korvaavan tuotteen toimituksesta. Vastaamme mieluusti kaikkiin tiedusteluihisi koskien tuotteiden tilaamista tai toimittamista sähköpostilla johanna@linnanpihasuunnittelu tai puhelimitse.

  Pihasuunnitelmat - viherrakentaminen - pihan ylläpitotyöt - ruukkuistutukset - pihakonsultointi - lumityöt - Hämeenlinna