Pihasuunnitelmat

  

On kyseessä yksityinen, mökki, yritys, rivi- tai kerrostalo; suunnittelemme niin pienet kuin suuret pihat.

Pihasuunnitelman laatiminen aloitetaan tapaamisella paikanpäällä. Kanta-Hämeen alueella ensimmäinen tapaaminen on maksuton.  Tällöin olisi hyvä olla pihan asemapiirros ja muut mahdolliset piirroksen esim. rakennuksen julkisivu- ja pohjakuvat valmiina. Käynnin aikana suunnittelija kartoittaa pihan nykytilanteen, selvittää asiakkaan toiveet ja tarpeet pihan ja suunnittelun suhteen. Ensimmäisellä tapaamisella sovitaan suunnittelun laajuus.

Jokainen piha ja kohde hinnoitellaan erikseen. Suunnitelman hintaan vaikuttavat suunnitelman laajuus, suunnittelualueen ala sekä maaston muodot. Jos on esimerkiksi kyseessä rinnetontti, on sen suunnitteleminen vaativampaa kuin tasaisen tontin.

Ensimmäisellä tapaamisella pystyn arvioimaan suunnittelukohteen ja tämän perusteella teen tarjouksen. Kanta-Hämeen alueella ensimmäinen tutustumiskäynti on ilmainen. Jos kyseessä ei ole uudiskohde, paikan päällä tehtävästä suunnittelusta ja konsultoinnista on mahdollista saada myös kotitalousvähennystä.

Kaipaako jokin yksittäinen alue pihallasi suunnittelua? Onko mietinnässä istutusalue josta puuttuu vielä paikalle sopivat kasvit?

Istutussuunnitelma on juuri oikea valinta. Istutussuunnitelma pitää sisällään yhden tai useamman yksittäisen alueen suunnitelman.

Istutussuunnitelma pitää sisällään:

  • Kasvualueelle sopivat kasvit
  • Kasviluettelon, sis. taimikoot, kasvimäärät, istutustiheydet
  • Kuvat suunnitelluista kasveista
  • Halutessa hoito-ohje sekä rakennekuva

Lisäpalveluina teemme pihan hoitosuunnitelmat, työohjeet, detaljikuvat, valaistussuunnitelmat sekä hankimme pohjakartta-aineiston.

Aloita pihasi suunnittelu tästä, jätä yhteydenotto pihasuunnitelmasta!

 

  Pihasuunnitelmat - viherrakentaminen - pihan ylläpitotyöt - ruukkuistutukset - pihakonsultointi - lumityöt - Hämeenlinna