Meillä muhivat tuoreet ideat!
OTA YHTEYTTÄ: 
 040 197 2979
Lähetä viesti tästä

Etusivu


Pihasuunnitelma auttaa sinua hahmottamaan pihan toiminnot turvallisesti oikeille paikoilleen ja oikeilla kasvivalinnoilla pihasta saadaan helppohoitoinen.

Pihan hoitopalveluilla helpotat omaa arkeasi myös jo valmiissa kohteessa, oli kyseessä istutusalueiden hoito, hoidon konsultointi tai vaikka lumityöt.

Toteutamme halutessasi puolestasi pihan rakentamisen istutuksista kiveyksiin saakka. Verkkokaupastamme voit  hankkia pihakivet suoraan kotiintoimituksella.

Asiantuntijan avulla pihasi pysyy helppohoitoisena sekä hyvässä kunnossa. Silloin silmä ja mieli lepää!
 

Ammattilainen asialla

Tarvitsetko pihasuunnittelua tai neuvontaa ja apua pihan hoidossa?
Ammattilaisen avulla onnistut luomaan viihtyisän ja helppohoitoisen pihan tai helpottamaan omaa arkeasi jo valmiin pihan osalta.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Innostu pihastasi ja kutsu ammattilainen auttamaan sinua toteuttamaan unelma pihasi sekä helpottamaan arkeasi. Ammattilainen osaa tehdä pihallesi valintoja, jotka säästävät aikaa sekä rahaa.

Me Linnan Pihasuunnittelussa suunnittelemme ja toteutamme pihat ammattitaidoilla sekä raikkailla ja tuoreilla ideoilla. Yrityksen takaa löytyy maisemasuunnittelija-viherrakentaja, hortonomi AMK. Kutsu siis pihasuunnittelija paikalle, oli kyseessä uudiskohde, jo valmiin pihan hoitaminen tai vaikka muutostyöt.

Instagram

Ajankohtaista

 • Varaa nyt pihasuunnitelma syksyllä - pääset toteuttamaan suunnitelmaa keväällä

  Pihasuunnitelman teko on hyvä aloittaa jo syksyllä. Tällöin on mahdollista tutkia pihasi maaperä ennen routaa ja lunta. Maan ollessa paljaana on myös hyvä tutkia muut kasvivalintoihin vaikuttavat tekijät.
   
  Pihasuunnitelmaa voi muokata toiveiden mukaan pitkin talvea ja kun kevät koittaa pääset aloittamaan! Tarvittaessa tulen mukaan myös puutarhalle valitsemaan parhaita, juuri sinun pihaasi sopivia lajikkeita. Meidän kauttamme onnistuu suunnitelman jälkeinen pihan rakentaminen, jolloin saat koko piha kokonaisuuden samalta tekijältä.
   
  Toimi heti ja ota yhteyttä niin tehdään yhdessä sinulle unelmiesi piha!

    Takaisin
 •   Arkisto

  Pihasuunnitelmat - viherrakentaminen - pihan ylläpitotyöt - ruukkuistutukset - pihakonsultointi - lumityöt - Hämeenlinna