Meillä muhivat tuoreet ideat!
OTA YHTEYTTÄ: 
 040 197 2979
Lähetä viesti tästä

Etusivu


Pihasuunnitelma auttaa sinua hahmottamaan pihan toiminnot turvallisesti oikeille paikoilleen ja oikeilla kasvivalinnoilla pihasta saadaan helppohoitoinen.

Pihan hoitopalveluilla helpotat omaa arkeasi myös jo valmiissa kohteessa, oli kyseessä istutusalueiden hoito, hoidon konsultointi tai vaikka lumityöt.

Toteutamme halutessasi puolestasi pihan rakentamisen istutuksista kiveyksiin saakka. Verkkokaupastamme voit  hankkia pihakivet suoraan kotiintoimituksella.

Asiantuntijan avulla pihasi pysyy helppohoitoisena sekä hyvässä kunnossa. Silloin silmä ja mieli lepää!
 

Ammattilainen asialla

Tarvitsetko pihasuunnittelua tai neuvontaa ja apua pihan hoidossa?
Ammattilaisen avulla onnistut luomaan viihtyisän ja helppohoitoisen pihan tai helpottamaan omaa arkeasi jo valmiin pihan osalta.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Innostu pihastasi ja kutsu ammattilainen auttamaan sinua toteuttamaan unelma pihasi sekä helpottamaan arkeasi. Ammattilainen osaa tehdä pihallesi valintoja, jotka säästävät aikaa sekä rahaa.

Me Linnan Pihasuunnittelussa suunnittelemme ja toteutamme pihat ammattitaidoilla sekä raikkailla ja tuoreilla ideoilla. Yrityksen takaa löytyy maisemasuunnittelija-viherrakentaja, hortonomi AMK. Kutsu siis pihasuunnittelija paikalle, oli kyseessä uudiskohde, jo valmiin pihan hoitaminen tai vaikka muutostyöt.

Instagram

Ajankohtaista

 • Syksy tulee - helpota arkeasi ulkoistamalla pihanhoitotyöt

  Syksyllä on hyvä alustella pihatöitä, jotta voit keväällä nauttia pihasi ja puutarhasi alkavasta kukoistuksesta nopeammin. Syksyyn kuuluvat monenlaiset pihatyöt joita voi tehdä aina routaan ja lumentuloon saakka.
   
  Perennapenkeissä voi tehdä syksyllä uudistamista, kasvien syyslannoittamista unohtamatta. Kasveja voi jakaa ja lisätä multaa ja kuoriketta. Lakastuvat perennojen lehdet kannattaa kuitenkin jättää talvisuojaksi kasveille. Puiden leikkaus onnistuu myös syksyllä kun puu on jo lepotilassa.

  Enimmät lehdet kannattaa haravoida nurmikolta hyvissä ajoin. Myös nurmikon leikkuu myöhäissyksyllä on tärkeää ruohon hyvinvoinnin kannalta.
   
  Oli sitten kyseessä kompostorin tyhjennys, haravointi tai hedelmäpuiden suojaus jysijöiltä - ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä ammattilainen apuun!

    Takaisin
 •   Arkisto

  Pihasuunnitelmat - viherrakentaminen - pihan ylläpitotyöt - ruukkuistutukset - pihakonsultointi - lumityöt - Hämeenlinna