Meillä muhivat tuoreet ideat!
OTA YHTEYTTÄ: 
 040 197 2979
Lähetä viesti tästä

Etusivu


Pihasuunnitelma auttaa sinua hahmottamaan pihan toiminnot turvallisesti oikeille paikoilleen ja oikeilla kasvivalinnoilla pihasta saadaan helppohoitoinen.

Pihan hoitopalveluilla helpotat omaa arkeasi myös jo valmiissa kohteessa, oli kyseessä istutusalueiden hoito, hoidon konsultointi tai vaikka lumityöt.

Toteutamme halutessasi puolestasi pihan rakentamisen istutuksista kiveyksiin saakka. Verkkokaupastamme voit  hankkia pihakivet suoraan kotiintoimituksella.

Asiantuntijan avulla pihasi pysyy helppohoitoisena sekä hyvässä kunnossa. Silloin silmä ja mieli lepää!
 

Ammattilainen asialla

Tarvitsetko pihasuunnittelua tai neuvontaa ja apua pihan hoidossa?
Ammattilaisen avulla onnistut luomaan viihtyisän ja helppohoitoisen pihan tai helpottamaan omaa arkeasi jo valmiin pihan osalta.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Innostu pihastasi ja kutsu ammattilainen auttamaan sinua toteuttamaan unelma pihasi sekä helpottamaan arkeasi. Ammattilainen osaa tehdä pihallesi valintoja, jotka säästävät aikaa sekä rahaa.

Me Linnan Pihasuunnittelussa suunnittelemme ja toteutamme pihat ammattitaidoilla sekä raikkailla ja tuoreilla ideoilla. Yrityksen takaa löytyy maisemasuunnittelija-viherrakentaja, hortonomi AMK. Kutsu siis pihasuunnittelija paikalle, oli kyseessä uudiskohde, jo valmiin pihan hoitaminen tai vaikka muutostyöt.

Instagram

Ajankohtaista

  • Linnan Pihasuunnittelu on aloittanut toimintansa

    Linnan Pihasuunnittelu aloitti toimintansa kesällä 2017 ja uudet verkkosivut on avattu. Meidät löydät myös Instagramista sekä Facebookista, joista voit katsella viimeisimpiä ihania istutuksia ja pihoja.

    Linnan Pihasuunnittelun toiminnan pohjana on alan uusin tieto ja tuoreet ja raikkaat näkemykset. Sinua varmaan kiinnostaa kuka yrityksen takana on, joten lue lisää tästä.

    Olen nuori, uusi yrittäjä joka on valmistunut maisemasuunnitelijaksi Hämeen ammattikorkeakoulusta. Pääaineena oli suunnittelu ja sivuaineena viherrakentaminen. Näiden sekä työkokemuksen perusteella olen saanut laajan näkökulman viheralalle. Ota rohkeasti yhteyttä kun sinua mietityttää oman, taloyhtiön tai yrityksen pihat. Yhdessä ratkaisemme ongelman parhaimmalla tavalla.

      Takaisin
  •   Arkisto

  Pihasuunnitelmat - viherrakentaminen - pihan ylläpitotyöt - ruukkuistutukset - pihakonsultointi - lumityöt - Hämeenlinna